Absolute Cycling schakelde Eight in voor het UX design van hun superslimme fietscomputer en de companion app op mobiel.

Absolute Cycling

Intuïtief design voor de slimste cycling computer

Services

  • Design Sprint
  • UX Design
  • Prototyping

Deze startup van eigen bodem ontwikkelt de meest geavanceerde fietscomputer. Met innovatieve positionering-technologie, prachtig design en uitgesproken focus op gebruiksgemak, zijn alle ogen gericht op de Absolute Cycling One.

Team van experts

Absolute maakte de User Experience leidend. We startten daarom met de Eight Design Sprint, ideaal voor innovatie en snel resultaat. Voor de beste UX werkten we in een expert team van strategen, professionele renners, designers, een retailer en een sportarts.

User Experience als onderscheidende kwaliteit

De app hebben we ontworpen om snel en makkelijk een route, workout en training klaar te zetten. Op de fiets biedt de minimalistische interface precies wat je als renner nodig hebt: slimme ondersteuning en eenvoud. Zo kun je op de fiets zonder afleiding focussen op jouw beste prestatie.

Twee interfaces, één ervaring

De software voor de Absolute Cycling fietscomputer en de mobiele app is ontworpen om elkaar te versterken. Voor de beste gebruikerservaring sluiten deze naadloos op elkaar aan. De kracht en het scherm van de smartphone hebben we maximaal benut om de interface van de Absolute computer strak, simpel en effectief te maken.

It’s great to see that Absolute’s team speaks the language and are all doing the sport that this product is made for.

DC Rainmaker, cycling blogger

Meer weten?

Bel of mail Gaetano

Bekijk meer